Galvanic vám "doručí" živiny až do dermis

GalvanicSpa - Galvanická žehlička umí s pletí to, co žádný přístroj pro domácí použití nedokáže

 

Už jste jistě slyšeli o tvz "galvanické žehličce"  Možná vás napadlo, jak jako žehlička, to bude nějak pállit?  

Ne, určitě to nebude pálit, galvanická žehlička se tomuto přístroji říká proto, že svou plochou obličej jakoby "žehlí"

V čem je ale Galvanic nepřekonatelný? 

Galvanický proud je pojmenovaný podle italského lékaře a fyzika Luigi Galvaniho (1737-1798), který jej objevil jako první.

 

Zjistil, že galvanického proudu lze využívat mimo jiné také k transportu důležitých látek do kůže. Galvanický proud se využívá ve zdravotnictví i jako kosmetická metoda, která se používá k zavádění aktivních látek do pokožky. Pomocí galvanického proudu je umožněno dostat aktivní látky přes bariéru kůže do podkoží, kde skutečně účinkují, na rozdíl od mnoha prostředků, které se sice nanášejí na kůži, ale samotný efekt je minimální.

Naše společnost na základě těchto poznatků vytvořila produkt, technologii GalvanicSpa System. Tedy onu takzvanou galvanickou žehličku, díky níž látky, obsažené v našich gelech s patentovaným složením,, dopravit tam, kam by se normálně dostat nemohly, tedy až do dermis (škáry) , kde působí na zlepšení kvality naší pleti, proti vráskám, zpevňují a díky látce obsažené v patentované směsi AgeLoc, cílí přímo na zdroj stárnutí. Složka AgeLoc ovlivňuje stárnutí přímo u jeho zdroje. Má vliv na podporu novotvorby kolagenu, chrání buňky před působením volných radikálů, čímž zamezuje stárnutí pokožky na dobu cca 2-3 dny. Proto se používání galvanicu doporučuje 2-3x týdně. Efekt je tak nejvíce udržitelný.

Přístroj GalvanicSpa transportuje do pleti  produkty, které obsahují speciálně nabitou složku, plus složky, které působí na obnovu pleti a patentované složky AgeLoc. Ke galvanické žehličce je určeno k používání několik našich produktů, které právě obsahují tyto důležité složky a jsou nabité buď kladně, nebo záporně tak, aby efekt průniku do dermis byl co nejlepší. 

K dispozici máme Galvanické gely pro primární péči o pleť, TruFace Line Corrector krém s peptidy, sérum Nutriol na vlasy pro řídnoucí, slabé a stárnoucí vlasy, gel pro péči o tělo (proti celulitidě, ke zpevnění pleti

Vše o používání galvanicu, a další detaily se dozvíte tady: 

Chcete vědět, co je to přesně ten AgeLoc? Patentovaná látka společnosti Nuskin?

Na nejčastějí otýázky ohledně Galvanic Spa System najdete tady.

 

Proč vaše slabé vlasy posílí naše řada Nutriol spolu se sérem na vlasy v kombinacii s Galvanic Spa Systémem?  Odpověď najete tady. 

 

galvanicspasystemageloc-galvanic-spa-editorial-routine-transparent-cs