10 důvodů, proč si koupit na čistění a masáž pleti Nuskin Lumispa iO

LumiSpa iO je chytré kosmetické zařízení, které využívá patentovanou technologii a účinné produkty k dosažení mladistvého a zdravého vzhledu pleti.

Zde je deset důvodů, proč byste si měli koupit LumiSpa iO:

 

 

  1. Patentovaná technologie - LumiSpa io využívá patentovanou technologii, která dokonale čistí pleť a zanechává ji hladkou a jemnou.
  2. Chytrý telefon - LumiSpa io lze propojit s chytrým telefonem, což umožňuje sledovat pokrok v péči o pleť a přizpůsobit ji individuálním potřebám. Na Google Play, nebo Apstoru si jen stáhnete aplikaci VERA
  3. Jednoduché použití - LumiSpa iO je snadno použitelný a nabízí rychlou a efektivní péči o pleť. Během 2 minut si pleť vyčistíte a promasírujete. Navíc u LumiSpa iO můžete vytvářetv aplikaci i své vlastní programy, kde přizpůsobít délku programu, barvu led kontrolek , nastavíte třeba navíc ošetření dekoltu atd. 
  4. Účinnost - LumiSpa iO dokonale odstraňuje nečistoty, make-up a maz z pokožky. V nabídce je 5 variant čistícího krému, který je nejvhodnější pro váš typ pleti. Můžete si tedy vybírat mezi čistícím krémem LumiSpa pro normální a smíšenou pleť, suchou, mastnou, citlivou, nebo pro pleť se sklonem k akne, Všechny čistící krémy LumiSpa máme skladem  v našem eshopu Kupujonline.cz
  5. Bezpečnost - LumiSpa io je bezpečný pro každý typ pleti.
  6. Růžovozlatá limitovaná edice - LumiSpa iO je k dispozici na našem eshopu i v růžovozlaté limitované edici, což z něj dělá stylový doplněk do vaší kosmetické taštičky. Stálá nabídka je ve verzi s modrou hlavicí.  
  7. Úspora času - LumiSpa iO nabízí rychlou a efektivní péči o pleť, což šetří čas na každodenní rutinu.
  8. Vhodné pro každý typ pleti - LumiSpa iO je vhodný pro každý typ pleti, včetně citlivé pleti.
  9. Dlouhodobé výsledky - Pravidelné používání LumiSpa io přináší dlouhodobé výsledky a zlepšuje celkový stav pleti.
  10. Kvalita - LumiSpa iO je vyroben z kvalitních materiálů a nabízí dlouhou životnost. Kosmetické zařízení LumiSpa je zároveň vítězem mnoha ocenění  v kategorii přístrojů pro domácí ošetření , jako například  :  V roce 2021 byl LumiSpa io jmenován “Produktem roku” v rámci BIG Awards for Business . Tento přístroj také získal více než 30 dalších ocenění po celém světě, včetně titulu “Nejlepší čisticí přístroj” od magazínu NewBeauty v posledních dvou letech, “Nejlepší z nejlepších kosmetických ocenění” od Cosmopolitan Hong Kong v roce 2020 a “Mezinárodní kosmetické ocenění Marie Claire Taiwan” pro nejlepší technologi pro pči na pleť doma. 

LumiSpa iO rozhodně stojí za to! Pokud máte zájem o růžovozlatou limitovanou edici, můžete si ji zakoupit  TADY. 

Pokud vám vyhovuje spíše modrá varianta LumiSpa iO, najdete ji TADY